Jenő gazdit keres

Referenciaszám
RF873871
Általános
Dátum
Hirdetés címe
Jenő gazdit keres
Fajta
Házimacska
Nem
Hím
További információ
Leírás
Szerető, gondos gazdit keres a képeken látható cica, Jenő.
Jenő kb.5 éves, több mint 5 kilós, hatalmas ivartalanított kandúr. Kedves, emberi társasághoz és kézhez szokott cica. Szobatiszta, játékos, de nem rongálós. Nyugodt, kiegyensúlyozott állatka, aki gyerekekkel is jól kijön. Ételben nem válogatós.
Előző tulajdonosától állatvédő szervezetek hozták el Jenőt, mert sérülése és fülbetegsége több mint egy évig kezelés nélkül volt hagyva. Jenő sebe és füle műtétekkel és kezelésekkel teljesen rendbe lett téve, valamint a kijárós létről át lett szoktatva szobacicává.
Jenő sajnos FIV pozitív, de erős fizikumú, jó állapotú cica. A vírus átadásának elkerülése érdekében kizárólag lakásban tartásra vihető, csak másik FIV-es cica mellé, vagy egyedüli cicának.
Jenőt az előzmények (elkobzott cica) miatt csak leinformálható helyre adjuk. Előzetesen szeretnénk megnézni, hogy hova kerül és kérjük a jövőbeni kapcsolattartás vállalását (természetesen nem kívánjuk heti rendszerességgel zaklatni új gazdáját, de néhány havonta szeretnénk érdeklődni hogyléte felől, esetleg mailben képeket kérni róla…).
Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: 06 30 456 2173
(Megtekinthető Budapesten.)
Hely
Ország
Magyarország
Város
Budapest XIII.
    • Jelenlegi értékelés: 0
    • Összes szavazat: 0
  • Hibás hirdetés jelentése
  • 168 Megtekintések
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztetés
Új felhasználó Új fiók regisztrálása
Írja be a jelentését.
Üzenet *
;