Munkavonalú,törzskönyes labrador retriever kölykök

Referenciaszám
RF141515
Általános
Dátum
Hirdetés címe
Munkavonalú,törzskönyes labrador retriever kölykök
Életkor
2 Hónapos
Fajta
Labrador retriever
Nem
Hím
További információ
Leírás
2021. április 12-én az Isaszegi-Merész Vadász Kennelben nyolc szuka és kettő kan rögzített munkavonalú labrador retriever kiskutya született!
A szülők, a nagyszülők, a felmenők a legjobb barátaim. Angliából származnak (Mr. David Templar, Countryways Gundogs, Bristol), kitűnő adottságúak, aktív, eredményes vadászkutyaként funkcionálnak, Munkavizsgával, Vadászati Alkalmassági Vizsgákkal, Szarvasgomba-kereső vizsgával, Field Trial Champion győztes felmenőkkel rendelkeznek, vadászatokon, versenyeken vesznek részt kitűnő eredménnyel, a mindennapjaikat munkakutyaként élik.
A felmenők egészségügyi szűrései mindenre (szem, könyök, csípő diszplázia) mentesek!
A kiskutyák törzskönyvezetten, oltva, mikrochippel azonosítva és 4x féregtelenítve lesznek. Egészségügyi és mentális képességükért garanciát vállalok. Megbeszélések alapján a kiképzésükben is tudok szerepet vállalni.
A kölykök főbb jellemzői: elegáns megjelenés, együttműködő, barátságos, figyelmes és kiegyensúlyozott jellem, stabil idegrendszer és felülmúlhatatlan munkabírás, örök barátság.
Jelige: Ahol megszülettem, ott a legfontosabb vagyok! Szólíts a nevemen! ????
A kiskutyákra nagyon fokozott az érdeklődés. Nagyon kérem csupán átgondolt, felelősségteljes és komoly döntés esetén keressen. {Kérem e-mailt minden esetben írjon elérhetőséggel, ha telefonon nem tudna elérni, visszahívom.}
Joó Katalin
+36 20 6103910
[email protected]
Hely
Ország
Magyarország
Város
Isaszeg
Irányítószám
2117
    • Jelenlegi értékelés: 0
    • Összes szavazat: 0
  • Hibás hirdetés jelentése
  • 129 Megtekintések
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztetés
Új felhasználó Új fiók regisztrálása
Írja be a jelentését.
Üzenet *
;