Husky kölykök

60000 Ft
Referenciaszám
RF670334
Általános
Dátum
Hirdetés címe
Husky kölykök
Életkor
7 Hetes
Fajta
Husky
További információ
Leírás
Üdvözletem mindenkinek!
Kicsit hosszú lesz de kérem mindenki olvassa végig akit érdekelnek a kiskutyák.
7 gyönyörű szép kiskutya született szeptember 1-én, melyeket akármennyire is szeretném, lehetetlen megtartanom. 4 kislány és 3 kisfiú keresi tehát az álomgazdiját. Nem fogok zsákbamacskát árulni, a husky, mint fajta rendkívűl nehéz eset. Szöknek, szétszednek mindent, nagyon makacsok és iszonyat hangosak tudnak lenni. Pláne mikor tinikorba kerülnek és vissza kell beszélniük a gazdiknak. Saját tapasztalat alapján csak olyan helyre ajánlom, ahol sokat mozognak vele (napi legalább 2 óra agyi és fizikális fárasztás), valamint határozott embernek. Különben a kutyus iszonyat domináns lesz, a séta pedig rémálom lesz vele.
Kutyusokat csak szerződéssel adom, mely tartalmazni fogja az ivartalanítási kötelezettséget, továbbá olyan pontokat, mely biztosítja, hogy a kutyus semmilyen körülmények között nem kerülhet utcára. Ilyen esetben vissza kell hozni hozzám.
Mindenképpen olyan helyre vihetőek ahol van számukra kert biztosítva. De a leendő gazdi nem zárkozik el attól, hogy a kutyus gyakran boci szemekkel fogja várni, hogy bemehessen egy nagy szeretet adagra.
Ha valaki megtalálja velük a közös hangot, akkor egy álomkutyust kap cserébe, hiszen nagyon barátságosak, családba is bátran ajánlom őket.
A kiskutyák féreghajtva, első oltással kerülnek az új gazdihoz és addig a koruknak megfelelő prémium ellátást kapják. Chip és az oltásprogramjuk további része már az új gazdi feladata. Szeretném, ha jó helyre, egy szerető otthonra lelnének, mert már most nagyon a szívemhez nőttek.
Köszönöm, hogy elolvasta. További szép napot!
Hely
Ország
Magyarország
Város
Budapest
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
    • Jelenlegi értékelés: 0
    • Összes szavazat: 0
  • Hibás hirdetés jelentése
  • QR kód megtekintése QR kód megtekintése
  • 54 Megtekintések
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztetés
Új felhasználó Új fiók regisztrálása
Írja be a jelentését.
Üzenet *
;