Golden Retriever, Törzskönyvezett

400000 Ft
Referenciaszám
RF372897
Általános
Dátum
Hirdetés címe
Golden Retriever, Törzskönyvezett
Életkor
6 Hónapos
Nem
Hím
További információ
Leírás
Kedves Érdeklődö!
Családi okok miatt keresünk megbizható új gazdit a kutyusnak.
Származási hely: Küngös, Magyarország.Magyar és szerb felmenőkkel rendelkezik, ahol apuka szerb kennelből származik, igy a törzskönyve is szerb. Szerződés alapján került hozzánk, igy is szeretném tovább adni.
Korának megfelelően minden szükséges oltással rendelkezik. Egészséges, aktiv kinti-benti kutyus, nagykertes családi házban nevelkedett. Sokat tréningeljük otthon illetve már elkezdett kutyaoviba is járni.

Szobatiszta.

Ivartalanitása a köv. hónapokban esedékes es a szerződés szerint illetve a kutya érdekeit figyelembe véve ezt el kell végeztetni.

Az ár tartalmazza a kapcsolódó felszereléseket is (mind már a várható felnőtt méretére szabva) : 1 db szobakennel, 1 db aluminium autós szállitóbox, 1 db beltéren és kültéren egyaránt használható kb. 2m2-es kennel + egyéb felszereléseket, játékokat, tápot. Gyakorlatilag mindent ami szükséges kb. 150e FT értékben.

E-mailben kérnék szépen egy motivácios levelet és egy fényképet a családról, ahova a kutyus kerülne. Visszahivni csak azt fogom, akit végül a család kiválasztott.
Sérült gyermek mellé terápiás céllal történő vétel esetén jelentős kedvezményt adok, ennek feltétele a családdal történő személyes találkozó.

Üdvözlettel. Lázár Péter
Hely
Ország
Magyarország
Város
Zalaegerszeg
Cím
Levendula u.14
Irányítószám
8900
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
    • Jelenlegi értékelés: 0
    • Összes szavazat: 0
  • Hibás hirdetés jelentése
  • QR kód megtekintése QR kód megtekintése
  • 158 Megtekintések
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztetés
Új felhasználó Új fiók regisztrálása
Írja be a jelentését.
Üzenet *
;